BELAJAR IQRA’ DENGAN SANTAI SECARA ONLINE! 

BELAJAR IQRA’ DENGAN SANTAI SECARA ONLINE! 

BELAJAR IQRA’ DENGAN SANTAI SECARA ONLINE! 
 
Waktu PKPB yang sangat mencabar sekarang ni. Lebih-lebih lagi untuk Ibu Ayah yang berkerjaya. Kadang-kadang tak sempat nak hantar anak mengaji kan?
 
Masa sangat terbatas untuk ke sana ke sini. Memang terkejar-kejar. Allahu…penatnya demi mencari rezeki yang halalan thoyyiban.
 
Sekolah pula semua sudah ditutup sekarang ni. Risau sangat anak-anak dah lama tak mengaji. Nanti lupa pula apa yang sudah dipelajari.
 
Ibu Ayah yang bertanggujawab pasti akan risau tentang Pendidikan Agama anak-anak. Lebih-lebih lagi bab baca Al Quran. Takkan umur dah masuk 12 Tahun masih belum khatam Al Quran lagi?
 
Kata orang, “Melentur buluh biarlah dari rebungnya”. Benar sekali! Waktu di awal usia inilah, anak-anak Ibu Ayah sepatutnya memahirkan diri belajar Al Quran dan ilmu agama.
 
Bila dah besar nanti, mereka boleh jadi imam solat dan mendidik adik-adik mereka pula Insyaa Allah. Bahagianya hati Ibu Ayah masa tu.
 
Jadi, atas sebab itulah, kami di Pusat Pendidikan An Nauwrah, sedaya upaya ingin membantu anak-anak Ibu Ayah untuk menjadi insan yang soleh dan terbaik dalam pendidikan ilmu agama.
 
Misi kami adalah untuk memandaikan anak bangsa mengenal ilmu agama dan mahir membaca Al Quran dengan tartil dan juga boleh menghafal surah-surah lazim untuk dibaca di dalam solat 5 waktu.
 
Pastinya Ibu Ayah tidak perlu risau lagi tentang pendidikan agama anak-anak kesayangan Ibu Ayah. Insyaa Allah para asatizah kami akan sedaya upaya membantu dan mendidik anak-anak Ibu Ayah dengan penuh kasih sayang.
 
Walaupun kelas dijalankan secara online, kami memberi jaminan yang anak-anak Ibu Ayah akan suka dan seronok belajar bersama para asatizah di sini Insyaa Allah. 
 
JOM SERTAI KELAS AL QURAN DAN FARDHU AIN SECARA ONLINE!
 
🥰 Mudah – Santai – Menarik
🥰 Kelas Yang Sistematik
🥰 Small Group Concept
🥰 Para Asatizah Yang Berpengalaman
🥰 Yuran Yang Sangat Berpatutan
 
Hubungi Kami : 017-6508890

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *